[Ossm-members] Фудбал

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Apr 15 15:17:43 UTC 2004


>   Има ли уште места во KDE тимот луѓе ,ако ви фали кажете има луѓе
> што сакаат

има уште едно место!!!
рачунаме на тебе... можеш во другите пораки да видиш дека е договорено 
во Сабота 17-ти Април, 12:00h, Корчагин.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

            There's no place like ~More information about the Ossm-members mailing list