[Ossm-members] Фудбал

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 15 15:36:08 UTC 2004


Дамјан Георгиевски напиша: 

> има уште едно место!!!

Абе и да дојдат повеќе луѓе нема да смета. Ќе се мењаме. Кај се видело 
гикови да трчаат повеќе од 15-тина минути? :)

Инаку да, котови се! :)-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list