[Ossm-members] Re: Fudbal

Aleksandar Savic' savica at mt.net.mk
Thu Apr 15 15:37:18 UTC 2004


Дамјан Георгиевски напиша:
>>>А јас, како капитен на GNOME тимот, предлагам презакажување на
>>>утакмицата за наредната сабота.
>>
>>Фудбалот не се откажува.
>>
>>И не се само-прогласувај за капитен туку провери ја архивата на
>>мејлови за да видиш кој е. :)
> 
> 
> Котови се!
> 

Котови се и те-како! Еве почнаа внатрешните превирања. Тоа ќе се одрази 
на целокупниот тим... :)
More information about the Ossm-members mailing list