[Ossm-members] Re: Fudbal

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Apr 15 14:41:18 UTC 2004


> > А јас, како капитен на GNOME тимот, предлагам презакажување на
> > утакмицата за наредната сабота.
>
> Фудбалот не се откажува.
>
> И не се само-прогласувај за капитен туку провери ја архивата на
> мејлови за да видиш кој е. :)

Котови се!


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      0 and 1. Now what could be so hard about that?More information about the Ossm-members mailing list