[Ossm-members] Re: Re: Re: Fudbal

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Apr 15 23:43:34 UTC 2004


На 15 апр 2004 (четврток), Новица Наков напиша:

> > А во Корчагин зашто мислам дека 100 денари е 50 минути играње?
> 
> Кој те знае зошто мислиш така.

Јас кога сум играл(јес да беше одавна) беше така.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list