[Ossm-members] Re: Re: Fudbal [NEWS]

Angelov Aleksandar usenet at mt.net.mk
Thu Apr 15 15:41:49 UTC 2004


> > А во Корчагин зашто мислам дека 100 денари е 50 минути играње?
>
> Кој те знае зошто мислиш така.

Веројатно Глиша мисли на „11 Октомври", игралиштето у близина на Корчагин,
таму стварно се плаќа 100 денари за 1 час. А вие веројатно зборувате за
игралиштето во школскиот двор на Корчагин . . .      :)

__
аа
More information about the Ossm-members mailing list