[Ossm-members] Re: Fudbal [NEWS]

Georgi Georgi
Fri Apr 16 00:03:28 UTC 2004


Arangel Angov напиша:

> А за џиџи-миџи и маички, стојмир ако сакаше ќе спобркаше работа досеа, 
> рековме дека ако се по 100 денара дека ќе дадеме пари. На крај па и што 
> се толку важни маичките?! Важно е дружењето, еве Дамјан гол ќе игра. :))))

Ебате дружењето, фудбал ако сакаш да играш можеш да играш кога сакаш.

Битна  беше темата и одговорот на прашањето "Кој е подобар КДЕ или ГНОМЕ?"

А без маички не е интересна приказната. :))

Ова може да ви биде генерална проба.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list