[Ossm-members] RSS feed na www.slobodensoftver.org.mk

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Fri Apr 16 10:59:17 UTC 2004


On Fri, 16 Apr 2004 12:47:55 +0200, you wrote:

>On пет, 2004-04-16 at 02:30, Zlatko Trajceski wrote:
>> Уштекавме RSS feed na www.slobodensoftver.org.mk
>> 
>> 
>> Адресата е:
>> http://www.slobodenoftver.org.mk/rss.php
>> 
>
>Прво се чудев дали се работи за некој баг на liferea, после видов дека
>нема ниту една вест :-)
>Стави ја барем последната...

ОК е нешто апдејтувавме и малку заебавме :-))

Инаку сега може и
http://www.slobodenoftver.org.mk/rss.php?p=1

...така ќе ги покажува вестите сосе тоа „читај повеќе“


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list