[Ossm-members] RSS feed na www.slobodensoftver.org.mk

Tomislav Markovski tome at set.com.mk
Fri Apr 16 11:10:42 UTC 2004


> Инаку сега може и
> http://www.slobodenoftver.org.mk/rss.php?p=1
> 
> ...така ќе ги покажува вестите сосе тоа „читај повеќе“

Одлична досетка! Него, што користите вие за читање вести? Liferea ми се
руши при читање на овие вести. Истото се деси и со вестите на
idividi.com.mk.
Anyone?


More information about the Ossm-members mailing list