[Ossm-members] Slackware и PDF Печатење

Aleksandar Balalovski@GSS Team gssteam at on.net.mk
Fri Apr 16 19:07:10 UTC 2004


Хаук !

Слекот се покажа како вистинска дистрибуција во однос на брзината и 
стабилноста. Арно ама една работа ме иритира и не можам да најдам никаде 
решение иако гуглирав едно 1000 пати.

Кога користам KGhostView е можам да печатам ПДФ. Јавува некоја грешка за 
некомпатибилност на форматот и слично. Пробав да печатам со XPdf ама не 
сака ни да се активира нешто, само кликам ПРИНТ и така си седи 
Xpdf-to...е сега знам има слекераши овде затоа и прашувам како да ја 
решам работата...?

Поздрав,
Александар

П.С.
Арангел Ангов жив е?More information about the Ossm-members mailing list