[Ossm-members] Slackware и PDF Печатење

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 16 17:32:36 UTC 2004


Aleksandar Balalovski at GSS Team напиша: 

> Кога користам KGhostView е можам да печатам ПДФ. Јавува некоја грешка за
> некомпатибилност на форматот и слично. 

Не те разбирам каде ти е проблемот. Тоа во KDE ли ти се случува? Од kedit да 
речеме можеш ли да принташ? > Арангел Ангов жив е?

Не е. :)

-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list