[Ossm-members] Re: Slackware и PDF Печатење [NEWS]

Mirce Vladimirov vmirce at mail.com.mk
Fri Apr 16 19:42:15 UTC 2004


"Aleksandar Balalovski at GSS Team" <email blocked> wrote:


> Кога користам KGhostView е можам да печатам ПДФ. Јавува некоја
> грешка за некомпатибилност на форматот и слично. Пробав да печатам
> со XPdf ама не сака ни да се активира нешто, само кликам ПРИНТ и
> така си седи Xpdf-to...е сега знам има слекераши овде затоа и
> прашувам како да ја решам работата...?
> 

Пробај со acroread - Акробат Ридер за линукс, може да се превземе(или
да се послужиш со rpm-ите на ЦД-ињата) од SuSe, mandrake, а
претпоставувам и кај федора. Сигурен сум дека ќе работи.

Поздрав.More information about the Ossm-members mailing list