[Ossm-members] Slackware и PDF Печатење

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 17 07:41:54 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Во КДЕ се случува да, КДЕ 3.1.4,

Епа, најверојатно не ти е нешто како што треба подесено со kghostview. Не е 
можно kedit да ти печати, а другото не. Прочепкај таму.


-- 
Новица

Дрогата не ги уби.More information about the Ossm-members mailing list