[Ossm-members] Re: bla Kde GNome

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 20 17:53:10 UTC 2004


дамјан г. wrote:

>Да, да... беше 4:3 пред Gnome-ашите да го примат и последниот поразителен
>

Недела, реванш? Исто време на исто место?
More information about the Ossm-members mailing list