[Ossm-members] Re: bla Kde GNome

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Wed Apr 21 07:16:11 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> дамјан г. wrote:
>
>> Да, да... беше 4:3 пред Gnome-ашите да го примат и последниот 
>> поразителен
>>
>
> Недела, реванш? Исто време на исто место?

Овој пат да напраиме нешто како правила и слично. Пример ова би било фино:

Бројот на играчи да биде строго 5+1
Да се игра 2х15(20) минути

Да се напраат појќе екипи. Гном1 КДЕ1 КДЕ2 Гном2

Р.More information about the Ossm-members mailing list