[Ossm-members] Re: bla Kde GNome [NEWS]

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Wed Apr 21 10:37:59 UTC 2004


>>> Да, да... беше 4:3 пред Gnome-ашите да го примат и последниот
>>> поразителен
>>>
>>
>> Недела, реванш? Исто време на исто место?
> 
> Овој пат да напраиме нешто како правила и слично. Пример ова би било
> фино:
> 
> Бројот на играчи да биде строго 5+1
> Да се игра 2х15(20) минути

:) ебате, што е тоа 2x15 бе, 2x45 се игра.
 
> Да се напраат појќе екипи. Гном1 КДЕ1 КДЕ2 Гном2

КДЕ може да направиме 3.1 vs 3.2 тимови, ама за Gnome имавте тешкотии да
направите и еден тим па камоли два :p

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

"Question everything."
"Says who?"More information about the Ossm-members mailing list