[Ossm-members] Re: bla Kde GNome

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 21 19:10:32 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Недела, 12.00, игралиште на гимназија Корчагин.

Абе не играме оваа недела. Што ви е на вас? Сите реванши во светот на 
фудбалот се за две недели. :)-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list