[Ossm-members] Re: Re: bla Kde GNome

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Apr 21 19:40:46 UTC 2004


На 21 апр 2004 (среда), Новица Наков напиша:

> > Недела, 12.00, игралиште на гимназија Корчагин.
> 
> Абе не играме оваа недела. Што ви е на вас? Сите реванши во светот на 
> фудбалот се за две недели. :)

Ќе заврне снег бе оваа недела.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list