[Ossm-members] Re: bla Kde GNome

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Apr 21 19:32:18 UTC 2004


На 21 апр 2004 (среда), Arangel Angov напиша:

> >Ha. :) Eve pojachanje za Gnome.
> >Nedela, kade i koga?
> 
> Недела, 12.00, игралиште на гимназија Корчагин.
> 
> Ама џабе, па нема доволно гномаши за да се напраи втор тим.

Сакате маички? Би требало да испаднат околу 180 денари ако запатив како што
треба, ама незнам дали до недела.

http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/gnome-malo.jpg
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/gnome-misha.jpg

http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/kde-malo.jpg
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/kde-misha.jpg
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list