[Ossm-members] Re: bla Kde GNome [NEWS]

икспе ikspe AT mail.net mk
Wed Apr 21 23:10:03 UTC 2004


Батки, потполно ве разбирам дека сте другарчиња по ОС, ама ова е сепак
mk.comp.os.linux њуз група и за сега единствено место од каде што црпам
новости и информации за и околу линукс, па не би сакал ансабскрајб да
праам.

Вајда е ова од некоја ваша мејлинг листа, ама претеравте троа!-- 
(c) икспе

"Those are my principles, and if you don't like them...
...well, I have others." - Groucho MarxMore information about the Ossm-members mailing list