[Ossm-members] Re: bla Kde GNome [NEWS]

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Apr 22 06:39:40 UTC 2004


икспе wrote:
> Вајда е ова од некоја ваша мејлинг листа, ама претеравте троа!

Да, ossm-members листата е синхронизирана со mk.comp.os.linux.

Можеби би било добро да отвориме mk.comp.slobodensoftver? Дамјан?


-- 
I am Borg of Borg. You shall be confused.More information about the Ossm-members mailing list