[Ossm-members] Re: Re: bla Kde GNome [NEWS]

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Apr 22 11:23:28 UTC 2004


На 22 апр 2004 (четврток), Ivan Stojmirov напиша:

> >Вајда е ова од некоја ваша мејлинг листа, ама претеравте троа!
> 
> Да, ossm-members листата е синхронизирана со mk.comp.os.linux.
> 
> Можеби би било добро да отвориме mk.comp.slobodensoftver? Дамјан?

Јас велам да се тргне синхронизацијата.

Само финтата е што линукс прашање се поставуваат и на ossm-members и се
синхронизираа ради тоа да се читаат и едните и другите.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list