[Ossm-members] mozilla prevod?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Apr 22 17:52:58 UTC 2004


Го симнав .xpi-то за mozilla-1.6 од сајтот на ОССМ и сега можам да си 
чукам главата со него! А да напишевте шо треба да се прави со него, кај 
да го ставам...More information about the Ossm-members mailing list