[Ossm-members] Re: Re: bla Kde GNome [NEWS] [NEWS]

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Thu Apr 22 20:03:48 UTC 2004


>> Јас велам да се тргне синхронизацијата.
> 
> Или барем суредете со тоа сабџектите да можат да се прават тредови на
> њуз.

Што врска имаат сабџектите, проблемот е дека news reader-ите го користат
header-от „References:“, а mail клиентите „In-Reply-To:“ header-от за
правење на тредовите... зашто е тоа така моронски не разбирам... ај ќе
видам дали можам да ги изедначам тие header-и.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   Jesus saves, but only Buddha makes incremental backupsMore information about the Ossm-members mailing list