[Ossm-members] Re: Re: bla Kde GNome [NEWS] [NEWS]

икспе ikspe AT mail.net mk
Fri Apr 23 09:37:53 UTC 2004


дамјан г. во <news:40882524 at news.mt.net.mk> напиша:

>>> Јас велам да се тргне синхронизацијата.
>> 
>> Или барем суредете со тоа сабџектите да можат да се прават тредови на
>> њуз.
> 
> Што врска имаат сабџектите, проблемот е дека news reader-ите го користат
> header-от „References:“, а mail клиентите „In-Reply-To:“ header-от за
> правење на тредовите... зашто е тоа така моронски не разбирам... ај ќе
> видам дали можам да ги изедначам тие header-и.

Не знаев. Мислев дека прават тредови според совпаѓање на сабџектот.-- 
(c) икспе

"Military justice is to justice
what military music is to music." - Groucho MarxMore information about the Ossm-members mailing list