[Ossm-members] Re: Re: bla Kde GNome [NEWS] [NEWS]

икспе ikspe AT mail.net mk
Fri Apr 23 09:39:27 UTC 2004


ip во <news:12nisjpzkee84.dlg at ip.mk> напиша:

> Setting -> Default Group Options -> Sorting/Scoring -> Start a new thread 
> when the subject changes within a thread
> 
> Оваа опција по default е селектирана и затоа во 40tude ти се мешаат
> thread-овите! Деселектирај и сè е како што треба!

Не помага, не е до тоа.-- 
(c) икспе

Немој да бидеш сексист, пичките го мразат тоа.More information about the Ossm-members mailing list