[Ossm-members] Re: Prasanje okolu Malina [NEWS] [NEWS]

Marko Ivanoski marko24 at on.net.mk
Fri Apr 23 10:48:11 UTC 2004


> Вашите фрустрации едностано можете да ги пренесете на друго место, каде 
> што најверојатно на некого ќе му значат нешто.
Jas znam dve vakvi mesta za Koks. Endnoto se vika Bardovci, a drugoto 
Demir Hisar :))


>Како лек за вашите психички проблеми ви советувам правење прошетки низ градскиот парк, 
интензивно општење со битија од спротивниот пол

Ne mu nametnuvaj sosila sprotiven pol. Coekot mozi od ist si saka! :))

> и активно конзумирање на течности кои во својот состав содржат етил алкохол.

Probaj kiselina. Mozebi toa ke gi resi site tvoi maki


More information about the Ossm-members mailing list