[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 23 11:26:45 UTC 2004


Vladimir Stefanov wrote:

> До администраторите, абе дај во иднина бришете ги од пристап генетичко 
> пореметените умови од листата, не мора со мојот инбокс да си лечи 
> комплекси!

Синхронизацијава смрди, реков уште на почеток.

А за тролов предупредив на време. :)

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list