[Ossm-members] Re: Mozilla prevod?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Apr 23 17:52:53 UTC 2004


>Па xpi-то не е баш најдобро. chmod 664 на jar-овите.
>  
>
Супер, работи!

>  
>
>>    
>>
>
>На сајтот на мозила не стојат преводи, туку само линкови каде може да се 
>најдат истите.
>  
>
Е ако де, стави линк до преводот, да се знае :-)More information about the Ossm-members mailing list