[Ossm-members] Revolution OS

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Sun Apr 25 17:51:06 UTC 2004


Абе го има ли некој во Македонија филмот Revolution OS?
Дај ако го има некој да се договориме да ми го испрати. Ми треба 
(многу), оти планирам да направам презентација на Линукс во Кочани и 
убаво би било презентацијата да почне со прикажување на филмот. Можно е 
и да го пуштам преку лoкалната телевизија, ама тоа само ако се преведе.More information about the Ossm-members mailing list