[Ossm-members] Revolution OS

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 25 22:53:44 UTC 2004


Vladimir Stefanov напиша: 

> да го пуштам преку лoкалната телевизија

Без злоупотреба на авторски права! Авторот на филмот веќе кажа дека 
дозволува некомерцијални проекции, ако се изведат од оригинално DVD и ако 
тој биде известен за тоа.


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list