[Ossm-members] Re: Mozilla prevod?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 27 09:32:03 UTC 2004


Ilija Koco wrote:

> А да објавиш бета од преводот, па да добиеш повратна информација? Од 
> моето искуство знам дека не можеш сам да најдеш толку грешки колку 
> некој што е (што по) тотално не упатен. 


www.softver.org.mk/novica/mozilla-suite-1.6-mk-MK.xpi


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list