[Ossm-members] Revolution OS [NEWS]

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Apr 27 23:16:38 UTC 2004


Гоце Николов напиша:

> Почнувам да добивам впечаток дека користиш линукс за да ги почитуваш
> законите или пак тоа ти станало таква религија што веќе не разликуваш
> добро од лошо :)

Добиваш погрешен впечаток.
 
> Да живеат п2п програмите!
 
Да живее Џорџ Мајкл. :)


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list