[Ossm-members] Revolution OS [NEWS]

Гоце Николов Гоце Николов
Tue Apr 27 22:21:34 UTC 2004


Во пораката <1301263.tQLlvGjUE5 at news.mt.net.mk> Новица Наков рече...

>Не правиме поделба. Сакав само да направам лесна поента. Баш затоа што
>авторските права се авторски права, кога можеме треба да се грижиме дека ќе
>се почитуваат.

Почнувам да добивам впечаток дека користиш линукс за да ги почитуваш
законите или пак тоа ти станало таква религија што веќе не разликуваш добро
од лошо :)

Да живеат п2п програмите!

-- 
A joint wiil get you trough times of no money better
then money will get you trough times of no jointMore information about the Ossm-members mailing list