[Ossm-members] Moroni

Josip Dzolonga josip at lizard-online.net
Wed Aug 4 22:36:06 UTC 2004


/На некои од корпорациите им е страв да го користат „Линукс“, бидејќи во 
неговото создавање придонеле илјадници доброволци од целиот свет и 
*никој не знае со сигурност од каде доаѓа програмата.*/

Ајде бе ... Ваљда Мајкросак има платено за пишењето на овој текст .... 
:) Кој ќе пиши одговор ? :D

Дамјан напиша:

>ебате мороните
>http://www.vreme.com.mk/index?nid=8969
>
>кој ќе напише rebutal?
>
>  
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040805/e5e49835/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list