[Ossm-members] Re: Moroni

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Aug 5 12:11:57 UTC 2004


На 04 авг 2004 (среда), Дамјан напиша:

> ебате мороните
> http://www.vreme.com.mk/index?nid=8969

Гад дем се окозив доддека најдам како се пишува Роберт Ендерли на англиски 
за да ја најдам оригиналната сторија. :)

http://www.forbes.com/enterprisetech/2004/08/02/cz_dl_0802linux.html

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list