[Ossm-members] 1 јули пројде , шамар не дојде

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Aug 6 09:02:29 UTC 2004


Според 4 милионскиот договор помеѓу Microsoft и Македонија, до 1 јули требаше 
да биде направена македонската верзија на Windows XP. Само што се јавив на 
телефонскиот број на Microsoft Македонија (3090890) и ме известија дека не е 
излезен windows XP на македонски. денес е 6 август.-- 
дамјан

               I believe the technical term is "Oops!"More information about the Ossm-members mailing list