[Ossm-members] 1 јули пројде , шамар не дојде

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Aug 6 09:13:08 UTC 2004


Дамјан wrote:

>Според 4 милионскиот договор помеѓу Microsoft и Македонија, до 1 јули требаше 
>да биде направена македонската верзија на Windows XP. Само што се јавив на 
>телефонскиот број на Microsoft Македонија (3090890) и ме известија дека не е 
>излезен windows XP на македонски. денес е 6 август.
>  
>
10 пива дека до Нова Година (2005) нема да биде готов преводот.
More information about the Ossm-members mailing list