[Ossm-members] 1 јули пројде , шамар не дојде

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Aug 6 09:45:30 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:

> Томислав Марковски wrote:
>
>> 10 пива дека до Нова Година (2005) нема да биде готов преводот.
>
>
> За 10 пива ќе идам јас ќе им помогнам и ќе биде готов за 10 дена.  :-D

A да дојдеш и да помогнеш за преводот на гном 2.8 за 10 пива?
More information about the Ossm-members mailing list