Re: [Ossm-members] 1 јули пројде , шамар не дојде

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Fri Aug 6 09:46:35 UTC 2004----Original Message----
> Томислав Марковски wrote:
> > 10 пива дека до Нова Година (2005) нема да биде готов преводот.
> 
> За 10 пива ќе идам јас ќе им помогнам и ќе биде готов за 10 дена.  :-
D

Been there, done that...

Проблемот е тоа што се преведува во Липа наша. Од македонци под надзор на 
коцкестите. Затоа касни толку.

--
aleks


More information about the Ossm-members mailing list