[Ossm-members] Превод на peer

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Aug 23 20:09:10 UTC 2004


Здраво на сите. Сакам да прашам дали некој е сретнал превод на зборот 
PEER или PEER-TO-PEER. Дали некој воопшто знае како би се превело ова на 
македонски. По мое би дошло некако како „далечен корисник“ или нешто 
слично. Ако има некој добар превод за ова супер ако не кажете ваше мислење.
Позрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list