[Ossm-members] Превод на peer

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Tue Aug 24 21:43:31 UTC 2004


On вто, 2004-08-24 at 17:00, Зоран Димовски wrote:
>
> P.S. До кај е преводот на Gnome? :)

Статусот е јавно достапен на
http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.8/mk/index.html

Инаку активно се работи, во план е да биде завршен пред излегувањето на
Федора Кор 3.
> 
> ______________________________________________________________________More information about the Ossm-members mailing list