[Ossm-members] Превод на peer

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Aug 24 15:00:06 UTC 2004


Bozidar Proevski wrote:

> Томислав Марковски wrote:
>
>> Поздрав
>>
>> П.С. До каде е КДЕ преводот?
>>
> Се работи на случајот. Има заинтересирани за преведување?
>
Да не речам враќаме се у живот :) како што напомна Боби ако има 
заинтересирани нека кажат ама мислам дека треба да потсетам да се влучат 
и членовите на МКДЕ тимот затоа што тие моментално се уходани :) во 
преводите на КДЕ ама како што викат повеќе глави никогаш не се на одмет.
Поздрав Зоки

P.S. До кај е преводот на Gnome? :)


More information about the Ossm-members mailing list