[Ossm-members] Re: Ден на слободниот софтвер :: кога, каде, што

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Aug 26 19:21:02 UTC 2004


Ivan Stojmirov напиша:

> Се надевам дека со Уфо ќе успееме да истрчаме доволно за да ЦДата 
> бидат готови до сабота.
> Заинтересираните за режење пожелно е да се јават што поскоро за да им 
> поделиме празни ЦДа.


Купив 400 цедеа со 400 хартиени опаковки.

Оние што можат да режат нека се јавуваат кај мене на мобилен (неам друг 
телефон). Да изрежеме барем пола за сабота.

ПС уште го чекам Дамјан да се јави за да напраам копии од новите кнопис 
и оупен цеде, ако не се јави ќе ги снимаме старите верзии.

ufoMore information about the Ossm-members mailing list