[Ossm-members] Re: slikite be?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Aug 31 18:10:30 UTC 2004


На 30 авг 2004 (понеделник), Томислав Марковски напиша:

> Ете кој не прати блогови и планет :)
> http://sniper.softver.org.mk

Точно, ги барав сликите кај уфо и стојмир не ми текна кај снајпер да барам.
А интернетот е скап да пратам нон-стоп фидовите на planet. :)

1. 
<META name="generator" content="Adobe Photoshop(R) 7.0 Web Photo Gallery">

Снајпер срам и арам да ти е, ебате SoftwareFreedomDay!!!

Имаш gthumb со секоја дистрибуција, прави екстра албуми, а ги имаш и
преведено на http://isengard.unet.com.mk/~georgi/

2. Ова се оригиналите или се намалувани?
 
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list