[Ossm-members] Re: slikite be?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Aug 31 18:12:58 UTC 2004


На 31 авг 2004 (вторник), Georgi Stanojevski напиша:

> 2. Ова се оригиналите или се намалувани?

И не се сите ја нема таа кога го *гушкам* Стојмир. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list