[Ossm-members] Re: Dozivuvanja so nasite carinski organi

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 3 11:48:40 UTC 2004


Nikola Vanevski напиша:

>И така, дојдовме до фактот дека не шверцам ни оружје ни дрога ни бело
>робје, ниту пак заштитени информации, па се согласивме да ми го
>испрати пакетчето по пошта и сега весело ќе чекам да го добијам
>(наместо да си го земам на лице место).
>

Едвај чекам да ми стигнат и мене цедињата... :))More information about the Ossm-members mailing list