[Ossm-members] Re: Dozivuvanja so nasite carinski organi

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Fri Dec 3 11:53:30 UTC 2004


> Јас мислам дека напишав 20 цдиња, ваљда нема тоа да значи 2 пати повеќе
> објаснување.
> *******************
> Едвај чекам да ми стигнат и мене цедињата... :))

:) :) Изгледа сите нарачале кој по 10, кој по 20... Гледам ќе има
Убунту Фест ....


More information about the Ossm-members mailing list