[Ossm-members] Dozivuvanja so nasite carinski organi

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Dec 3 12:06:20 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:
> 
> 
> Јас мислам дека напишав 20 цдиња, ваљда нема тоа да значи 2 пати повеќе 
> објаснување. А да и кажам дека е музика?
> Ќе ме царини?
>

Мене ми стигнаа денес, 10 комплета Х 2 цедиња=20 :-)
Ти ќе треба за 40 цедиња да се објаснуваш ;-) Иначе у Кочани си имаме 
врски со царина, (јас сум цариник по звање) и не ме гњавеа :-)


More information about the Ossm-members mailing list