[Ossm-members] Dozivuvanja so nasite carinski organi

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Dec 3 11:36:50 UTC 2004


> >  Крајниот заклучок е дека (веројатно) ќе имам десет Убунту ЦД-а, па
> >  ако има заинтересирани...Стојам на располагање!
>
> Јас мислам дека напишав 20 цдиња, ваљда нема тоа да значи 2 пати повеќе
> објаснување. А да и кажам дека е музика?

никако музика :)

кажи дека е прототивен материјал за невладина организација или сл.

-- 
дамјан

               Speak softly and carry a cellular phone.More information about the Ossm-members mailing list